Personvern

Denne personvernerklæringen forteller deg hvordan zenmarketing.no, som behandlingsansvarlig, behandler dine personopplysninger i henhold til EUs personvernforordning, også kalt Data Protection Regulation (GDPR). 

Når du benytter nettsiden zenmarketing.no vil det behandles personopplysninger om deg. Ved å benytte deg av nettsiden og gi oss personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen. 

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er alle typer informasjon som kan benyttes for å identifisere en person. Dette kan for eksempel være navn, adresse, telefonnummer og epostadresse.  

Hvorfor samler vi personopplysninger om deg?

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til formål slik som salg, kontakt med kundeservice, oppslag, informasjon og markedsføring. Innhenting av personopplysninger vil også bidra til å gi deg en optimal kundeopplevelse. 

Opplysninger kan registreres og lagres når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester. Ved markedsføring på epost kreves samtykke på forhånd.

Kommunikasjon via e-post og sms

Som kunde vil du kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms relatert til ordrer du har lagt inn, sms med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Zen Marketing vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å  melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene. 

Hvem deler vi informasjonen med?

Vår nettbutikk er levert av WIX og dine data lagres i WIX sine datalagringer og databaser. WIX verdsetter personvern svært høyt og sikrer at dine opplysninger lagres trygt og sikkert. 

Underleverandører

Vi benytter oss også av tjenester levert av tredjepart. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres: 

Bring og posten

Vi sender pakker med Bring og posten og deler derfor informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse. 

Stripe  

Betaler du med kort via stripe vil dine ordredata bli delt med stripe.com som behandler alle kortdata.

Paypal

Ordredata blir delt med Paypal.​

Informasjonskapsler (cookies)

En informasjonskapsel (cookie) lagres på din datamaskin eller mobiltelefon når du besøker en nettside. 

Cookies kan gi oss informasjon om din adferd på vår nettside, noe som hjelper oss å gjøre kundeopplevelsen bedre for deg og fremtidige kunder.  

Du kan lese mer om cookies her: http://www.aboutcookies.org

Google Analytics

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

Facebook Pixel

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster. Samler informasjon som kundeadferd, lokasjon og eventuelle kjøp.

 

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer. 

Dine rettigheter

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven. Du har også anledning til å be oss slette opplysninger om deg. Spørsmål og henvendelser kan rettes til tiril@zenmarketing.no

Eventuelle klager på behandling av personvern må rettes til Datatilsynet. 

Dersom du har spørsmål eller henvendelser kan du ta kontakt med oss på mail tiril@zenmarketing.no 

 

Behandlingsansvarlig

 
Zen Marketing, Tiril A. Lillestø
Østenengveien 53,

3370 Vikersund

tiril@zenmarketing.no
+47 412 22 744