top of page
2-kopi.png

Nettside/nettbutikk

Jeg designer nettsider og nettbutikker, etter dine ønsker og behov. Tjenesten inkluderer tilkobling til eget domene. Vi avtaler en fastpris på forhånd, slik at det ikke kommer noen uventede kostnader.  

 

Pris fra 13.999,- eks mva

Tezza-9315.JPG

Instagram manager

Ønsker du en hjelpende hånd som har fokus på å bygge opp Instagram profilen din, samt poste innhold ukentlig? Jeg skaper og lager innhold, publiserer og følger opp engasjement på profilen din. 

Pris fra 6.999,- eks mva

Visittkort Design

Logo design / merkevaresett

Trenger du ny logo, eller ønsker å fornye den du allerede har? Jeg designer logoer, utifra dine ønsker. Logoen leveres i både vanlig og transparent bildefil og vektorfil.

Pris fra 999,- eks mva

zenredigert-10.JPG

Instagram optimalisering

Ønsker du en fresh-up av Instagram kontoen din? 
Med en optimalisering går jeg gjennom profilen din, og kommer med tips til hva du bør gjøre for å gi et bedre førsteinntrykk til de som går inn på profilen din, hva du bør ha i bio, og navn/stikkord for å nisje ned og dukke opp i søkeresultater. 

Jeg lager også nye highlight covers til deg etter ønske.

 

Pris 1.299,- eks mva

Dråpeflaskebeholder

Grafisk design

Alt av grafisk design. Etiketter, invitasjoner, takkekort, katalog, bøker, visittkort, planleggere, plakater etc.

Pris fra 800,- eks mva

Branding

Bedriftens branding har stor betydning, spesielt i sosiale medier. Hvem er du/dere og hvordan blir bedriften gjenkjent? Med denne tjenesten hjelper jeg deg med en helt ny branding, eller en rebranding. Branding inneholder alt fra logo, farger, maler, skrifttyper osv. Kontakt meg for en uforpliktende prat.

 

Pris fra 1999,- eks mva

Life etc. Tote Bag
zenredigert-6.jpg

Innholdsproduksjon

Trenger du en kreativ hjerne til innholdsproduksjonen på kanalene dine? Vi kan bookes til det meste innen innholdsproduksjon, enten det er under en shoot eller digitalt innhold til SoMe.

Pris fra 800,- eks mva

bottom of page